Хиалуронова киселина и технология на омрежаване

 

Revolax е единствения филър с революционна технология, при която BDDE стабилизаторът е успешно премахнат в края на производствения процес благодарение на сложна двойна филтрация.

Хиалуроновата киселина е един от най-разпространените мукополизахариди, синтезирани от всички живи организми, с изключение на водораслите.

Благодарение на спираловидната си структура играе ролята на "молекулярна" гъба,привличайки 1000 пъти повече вода от собственото си тегло. По този начин поддържа оптималния хидробаланс на кожата, повишава еластичността й и забавя процесите на стареене. С годините кожата губи тонуса си, дехидратира се и повяхва, появяват се фини линии и бръчки.

Инжектирана в кожата, хиалуроновата киселина се абсорбира много бързо и изчезва.

Преминавайки през сложен процес на омрежаване, хиалуроновата киселина се трансформира в гел с помощта на BDDE стабилизатор.Готовият продукт (филър) успешно се използва за дълготрайно попълване на бръчки, създаване на обем и контур. Възможно е този BDDE стабилизатор да доведе до нежелани странични реакции при инжектирането в организма и би било добре неговото съдържание да бъде сведено до минимум.

Класификация на хиалуроновите филъри

 

Хиалуроновите дермални филъри могат да бъдат класифицирани в две основни групи: монофазни и двуфазни, в зависимост от метода на производство. Монофазните филъри могат да бъдат единично омрежени и многократно омрежени в процеса на производство.

Многократно омрежените монофазни филъри (Revolaxимат правилна микроструктура, което осигурява константна сила при инжектиране, оптимално разпръскване на гела в тъканта и равномерно постепенно  разграждане.

 

Нашата технология